Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSkandal na crvenom tepihu: Fotografije otkrivaju modrice na tijelu poznate glumice

Skandal na crvenom tepihu: Fotografije otkrivaju modrice na tijelu poznate glumice

Fotografije snimljene na premijeri filma “The Perfect Match” 7. marta 2016. godine otkrivaju nešto više od glamuroznog izgleda poznate glumice. Na crvenom tepihu, glumica je nosila elegantnu crno-zlatnu haljinu, koju je kasnije zamijenila tirkiznom kreacijom. Međutim, oštro oko korisnika društvenih mreža primijetilo je da glumica pokušava prekriti modrice na ramenu i nogama.

Sve ovo dolazi u javnost nakon što je CNN objavio snimak na kojem se vidi reper Diddy kako vuče i udara svoju djevojku Cassie Venturu. Scena je izazvala brojne negativne reakcije, a Diddy je sada podijelio snimak na kojem, između ostalog, preuzima odgovornost za svoje postupke.

Na snimku koji je podijeljen na Instagramu, Diddy je izjavio: “Tako je teško razmišljati o najmračnijim trenucima u svom životu. Ponekad morate to da uradite. Bio sam sje-an. Mislim da sam dotaknuo dno, ali ne tražim izgovore. Moje ponašanje u tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom snimku. Zgrožen sam. Bio zgrožen kada sam to uradio, zgrožen sam sada.”

Ovaj skandal je izazvao veliku pažnju javnosti i postavlja pitanja o nasilju u vezama, kao i o odgovornosti javnih ličnosti. Nakon incidenta, Diddy je navodno potražio stručnu pomoć kako bi se suočio s vlastitim postupcima.

Svijet šoubiznisa često donosi nepoznate i neugodne aspekte u životima slavnih, a ovaj slučaj je samo jedan od mnogih koji skreću pažnju na ovu važnu temu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -