Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometBordo djevojke osvojile 22. šampionski trofej sa stopostotnim učinkom

Bordo djevojke osvojile 22. šampionski trofej sa stopostotnim učinkom

Sarajevski nogometni klub (SFK) je sa stopostotnim učinkom okončao sezonu osvajanjem svoje 22. šampionske titule. Bordo djevojke su dominirale u svim utakmicama, ostvarivši ukupno 20 pobjeda u prvenstvu.

Odlučujući trenutak u posljednjoj utakmici protiv ekipe Emina došao je u 31. minuti susreta, kada je Dajana Spasojević postigla gol odluke. Taj pogodak donio je tri boda ekipi SFK-a i krunisao njihovu izvanrednu sezonu.

Trener i igračice SFK-a s pravom su ponosni na postignuti rezultat. Cijela ekipa je uigrana i pokazala je iznimnu igru tijekom cijelog prvenstva, što se odrazilo na njihovu izvanrednu gol razliku od 133 postignuta gola uz samo tri primljena.

Na drugom mjestu na tabeli, iza SFK-a, nalazi se ekipa Emina sa 37 osvojenih bodova. Mostarke su u 20 odigranih utakmica ostvarile 11 pobjeda, pet poraza i četiri remija, s gol razlikom od 55 postignutih pogodaka i 17 primljenih.

Osvojena titula potvrđuje uspješnost SFK-a kao najjače ženske nogometne ekipe u zemlji. Dokazali su svoju dominaciju kroz brojne šampionske trofeje i impresivne rezultate u domaćem i međunarodnom natjecanju.

Očekuje se da će se SFK i dalje nastaviti razvijati i ostvarivati izvrsne rezultate u budućnosti. Bordo djevojkama se želi još mnogo sportskih uspjeha i da nastave pomjerati granice ženskog nogometa u Bosni i Hercegovini i šire.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -