Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometCaicedo s centra terena postigao čudesan gol za Chelsea

Caicedo s centra terena postigao čudesan gol za Chelsea

Chelseajev veznjak Pedro Caicedo iznenadio je sve prisutne na utakmici protiv Trešnjice postigavši nevjerojatan gol s centra terena već u 17. minuti. Ovaj gol je doveo Plavce u prednost, šokiravši protivničkog golmana Betu.

Caicedo, koji je ovoj sezoni odigrao ukupno 48 utakmica za Chelsea, pokazao je nevjerojatnu preciznost i vještinu ovim pogotkom. Golman Beto izašao je iz kaznenog prostora i ispucao loptu, ali ju je Caicedo uspio čudesno prihvatiti i direktno pogoditi mrežu. Ovaj pogodak bio je prvi za Caiceda u ovoj sezoni, u kojoj je također ostvario četiri asistencije.

Caicedo je prošlog ljeta došao na Stamford Bridge iz Brightona za rekordnih 116 miliona eura. Prije dolaska u Chelsea, igrao je za Beerschot i Independiente u Ekvadoru. Za reprezentaciju Ekvadora odigrao je 39 utakmica i postigao tri gola.

Ovaj nevjerojatan gol sigurno će biti upamćen kao jedan od najspektakularnijih trenutaka u karijeri mladog veznjaka. Navijači Chelseaja i nogometni stručnjaci svijeta definitivno će dugo pamtitu ovaj trenutak.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -