Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzRichard Gere i supruga Alejandra Silva prošetali crvenim tepihom na premijeri filma...

Richard Gere i supruga Alejandra Silva prošetali crvenim tepihom na premijeri filma “Oh, Canada”

74-godišnji glumac Richard Gere i njegova supruga Alejandra Silva prisustvovali su premijeri filma “Oh, Canada”, u kojem Gere tumači jednu od glavnih uloga. Na crvenom tepihu u Cannesu, par je plijenio pažnju svojim modnim izborom.

Gere je za tu priliku nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom, dok se Silva odlučila za crnu haljinu bez naramenica s cvjetnim vezom. Njen stajling je upotpunjen podignutom frizurom, parom visećih naušnica i jednostavnom kratkom ogrlicom. Nasmijani par je zajedno pozirao za fotografije, a u jednom trenutku im se pridružio i Richardov sin, 24-godišnji Homer James Jigme Gere.

Premijeri filma su prisustvovali i reditelj Paul Schrader, Uma Thurman i Penelope Mitchell, koji također igraju važne uloge u ovom filmu. “Oh, Canada” je američka drama iz 2024. godine, redatelja Paula Schradera, a temelji se na romanu Foregone Russela Banksa iz 2021. godine.

Ova premijera je privukla veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je Richard Gere poznat glumac s dugogodišnjom karijerom. Njegova supruga, Alejandra Silva, također je bila u centru pažnje svojim elegantnim izgledom i modnim stavom.

Film “Oh, Canada” obećava nezaboravno filmsko iskustvo koje će zadržati gledatelje u napetosti. Ova drama će sigurno biti jedna od najiščekivanijih premijera godine, s obzirom na zvučnu glumačku ekipu i zanimljivu priču.

Svi prisutni na premijeri su se složili da je film odlično režiran i da Richard Gere briljira u svojoj ulozi Leonarda Fifea. Ovo je još jedan dokaz da Gere svojim talentom ostaje vrhunski glumac koji privlači pažnju i nakon toliko godina u industriji filma.

Filmska industrija i ljubitelji filma sa nestrpljenjem očekuju premijere ovakvih ostvarenja, jer se radi o visokokvalitetnim produkcijama koje ispunjavaju očekivanja gledatelja.

Premijera filma “Oh, Canada” je sigurno bila sjajna prilika za Richarda Gerea i Alejandru Silvu da se pokažu u najboljem svjetlu, kako modno tako i glumački. Njihov stil i prisustvo na crvenom tepihu svakako su privukli pažnju javnosti, a film će privući gledatelje zbog zanimljive priče i izvrsne glume.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -