Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzTom Cruise odlučio iskoristiti pauzu od snimanja i uživati na španskoj plaži

Tom Cruise odlučio iskoristiti pauzu od snimanja i uživati na španskoj plaži

Tom Cruise, poznati 61-godišnji glumac, odlučio je iskoristiti pauzu od snimanja popularnog filma “Mission: Impossible 8” i posjetiti popularno špansko odredište. Na plaži je uhvaćen u društvu s rediteljem Alejandrom Gonzalezom Inarrituom s kojim trenutno radi na novom projektu.

Dok je Cruise uživao na plaži, fanovi su primijetili jedan detalj – opuštenu kožu na jednom dijelu tijela. Ovaj detalj je privukao pažnju medija, a plastični hirurzi su dali objašnjenje. Prema plastičnom hirurgu Davidu Hillu, opuštena koža može biti posljedica liposukcije.

Hill je objasnio da, ako prirodno smršavite kroz vrijeme, koža će postepeno gubiti na opuštenosti. Međutim, kod liposukcije, koža nema vremena da se smanji, pa je opuštena koža koju Cruise ima mogući rezultat ovog zahvata. Ipak, hirurg Howars Sobel nije siguran da je liposukcija razlog opuštene kože, te tvrdi da je to prirodan znak starenja.

Cruise je poznat po svojoj posvećenosti fizičkoj formi i održavanju zdravlja. On prati petodnevni plan vježbanja koji uključuje trening s utezima i kardio aktivnosti. Također, voli se baviti planinarenjem i mačevanjem u slobodno vrijeme.

Sve u svemu, Cruise je odlučio iskoristiti slobodno vrijeme na španskoj plaži kako bi se odmorio od napornog snimanja i uživao u društvu svog kolege. Opuštena koža na jednom dijelu tijela može biti prirodan znak starenja ili mogući rezultat liposukcije. Kao i uvijek, Cruise nastoji održavati fizičku formu kako bi mogao ispuniti zahtjeve svojih uloga te održati zdravlje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -