Ponedjeljak, 23 Septembra, 2024
HomeSportNogometKylian Mbappe oduševljen svojom voštanom figurom: "Izgleda više kao ja nego ja...

Kylian Mbappe oduševljen svojom voštanom figurom: “Izgleda više kao ja nego ja sam!”

Francuski nogometni as Kylian Mbappe nedavno je oduševio javnost svojim komentarima o svojoj nedavnoj voštanom figuri koja je predstavljena u muzeju voštanih figura. Kako prenosi L'Equipe, za kreiranje ove figure bilo je potrebno čak četiri sata analize lica i osobnih karakteristika Mbappea, kako bi se postigla maksimalna sličnost.

Kada je ugledao rezultat svog voštanog dvojnika, Mbappe nije mogao vjerovati koliko je sličan njemu samom. “Ovo je više Kylian nego što sam ja sam”, izjavio je oduševljeni Mbappe. Djelujući zadovoljno, pristupio je figuri kako bi je detaljnije pregledao.

Reakcije javnosti na društvenim mrežama bile su izrazito pozitivne. Korisnici nisu skrivali svoje oduševljenje performansom umjetnika koji je stvorio ovu voštanu figuru. Mnogi su čak nazvali ovu figuru najboljom do sada, kada je riječ o voštanom modeliranju nogometaša.

Podsjetimo, Kylian Mbappe nedavno je napustio redove PSG-a i špekulira se da će nastaviti karijeru u Real Madridu. Svjetski poznat kao jedan od najtalentiranijih nogometaša današnjice, Mbappe očito je zadovoljan samim sobom i svojim ostvarenjima, čak i kada se radi o voštanom dvojniku.

Kylian Mbappeov primjer s voštanom figurom samo je jedan u nizu dokaza o popularnosti nogometaša među navijačima. Njegova voštan figura izazvala je veliku pažnju u medijskom prostoru, još jednom dokazavši status Mbappea kao ikone nogometnog svijeta.

Svi koji žele ovu fascinantnu voštani figuru mogu je posjetiti u muzeju voštanih figura gdje je izložena. Sigurno je da će ona privući mnoge posjetitelje koji žele vidjeti ovu impresivnu kreaciju umjetnosti.

Ukoliko se dogodi transfer u Real Madrid, Mbappe će nastaviti svoju uspješnu karijeru u još prestižnijem nogometnom klubu. Fanovi i simpatizeri Mbappea s nestrpljenjem će iščekivati nove uspjehe ovog talentiranog mladića.

Sličnost Mbappea i njegove voštane figure svakako je zapanjujuća, a time se samo dodatno potvrđuje status Kyliana Mbappea kao fodbolera koji se ističe i po izvanrednom izgledu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -