Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSarajevski reper Sajfer nije razveden od supruge Lele

Sarajevski reper Sajfer nije razveden od supruge Lele

Posljednjih dana su se pojavile spekulacije da se poznati sarajevski reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, razveo od svoje supruge Lele. Međutim, čini se da te glasine nemaju osnova.

Na društvenim mrežama, Lele je podijelila objavu kojom demantuje razvod, a uz to je citirala poznatu pjevačicu Daru Bubamaru koja je u svojoj pjesmi rekla “omaklo mi se”. Također, Lele je opisala svoj odnos sa Sajferom kao eksplozivan, umoran i temperamentan, što je, po njenim riječima, sasvim normalno u jednom odnosu.

“Dosta je bilo spekulacija. Čiča miča, završena priča”, napisala je Lele na društvenim mrežama, stavljajući tačku na ovu temu.

Par koji je inače dosta aktivan na društvenim mrežama, nije davao izjave kojima bi potvrdili ili demantirali glasine o razvodu, sve dok Lele nije podijelila ovu objavu.

Sajfer je poznat po svom uspješnom muzičkom karijeri i brojnim hitovima, dok je Lele manje prisutna u javnosti.

Ova objava Lele na društvenim mrežama izazvala je veliko interesovanje fanova i medija, koji su sa nestrpljenjem čekali da čuju novosti o ovom poznatom bračnom paru. Sada je jasno da je razvod ipak bio samo proizvod mašte.

Osim toga, ova vijest također upućuje na važnost pažljivog pristupa i provjere informacija koje se dijele na društvenim mrežama, kako bi se izbjeglo širenje neprovjerenih glasina.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -