Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeNajnovijeVečeras u Kamernom teatru 55 i Pozorištu mladih: Drame koje će promijeniti...

Večeras u Kamernom teatru 55 i Pozorištu mladih: Drame koje će promijeniti vaš pogled na svijet

Večeras će se u Sarajevu odigrati dva izuzetna kazališna događaja koji će zasigurno promijeniti vaš pogled na svijet.

U Pozorištu mladih Sarajevo, s početkom u 20:00 sati, bit će prikazana drama “Ne daj se generacijo”. U ovoj izuzetnoj predstavi, glavne uloge tumače Mario Drmać i Alen Muratović. Radnja prati priču o dvije nerazdvojne prijateljice koje odlučuju da se suprotstave standardiziranim društvenim obrascima i otkriju život za koji su mislile da je iza njih. Kroz odbijanje konvencionalnosti i upuštanje u avanture, junakinje se suočavaju s promjenama koje mijenjaju njihove živote i čine ih uzbudljivijim.

U istom terminu, u Kamernom teatru 55, možete pogledati dramu “Majka” Floriana Celera u režiji Dine Mustafića. Ova predstava je dio trilogije koja se bavi društveno neprihvaćenim temama poput suicida, razvoda, mentalnih bolesti i položaja žene u porodici. Cilj trilogije je progovoriti o dječijoj perspektivi na turbulentni svijet, starenju i smrti.

Ne propustite priliku da doživite ove izvanredne predstave i dozvolite da vas odvedu na emotivno putovanje koje će zauvijek promijeniti vaš pogled na svijet.

Karte su već dostupne za kupovinu, ne čekajte posljednji trenutak!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -