Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeZanimljivostiZanimljivostiInfluencerski par Kara i Nate oduzimaju dah podvodnim hotelom na Maldivima

Influencerski par Kara i Nate oduzimaju dah podvodnim hotelom na Maldivima

Influencerski par Kara i Nate su svojom najnovijom objavom na Instagramu ponovno privukli pažnju svojih pratitelja. Ovaj put su podijelili video svog boravka u jednom od najluksuznijih hotela na svijetu – podvodnom apartmanu na Maldivima.

U viralnom videu, Nate vodi svoje pratitelje od lifta do hodnika koji vodi do spavaće sobe apartmana. Čim otvori vrata, otkriva se jedinstveno uređena soba koja oduzima dah. Veliki bračni krevet, elegantan interijer, privatni prostor za sjedenje, toalet s senzorima i 180-stupanjski pogled na okean putem staklenog plafona samo su neke od karakteristika ovog nevjerojatnog hotela.

Video je već prikupio skoro 100 miliona pregleda na Instagramu, izazivajući brojne reakcije korisnika društvenih mreža. Jedan putnik, koji je već posjetio ovaj hotel, podijelio je svoje iskustvo i napisao: “Bio sam odsjeo upravo u ovoj sobi. Bio sam malo nervozan, ali iskustvo je bilo prekrasno.” Drugi su izrazili svoju znatiželju oko toga kako je spavati pod vodom, dok su se neki brinuli zbog osjećaja straha.

Par je odsjeo u luksuznom odmaralištu Conrad Maldives Rangali Island, koje ima jedinstvenu rezidenciju na dva nivoa pod nazivom “The Muraka”. Ova rezidencija se nalazi gotovo 5 metara ispod površine mora, a glavna spavaća soba je smeštena u kupolu koja pruža pogled od 180 stepeni. Gosti ovog hotela mogu uživati u 24-satnoj usluzi batlera i kuhara, raznim spa tretmanima, ličnom fitness treneru i privatnim vodenim skuterima.

Podvodni hoteli postaju sve popularniji među putnicima, a ovaj spektakularni hotel na Maldivima svakako predstavlja vrhunsko iskustvo za sve ljubitelje luksuza i podvodnog svijeta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -