Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometWayne Rooney iznenadio izgledom na najnovijoj fotografiji: Djeluje neprepoznatljivo!

Wayne Rooney iznenadio izgledom na najnovijoj fotografiji: Djeluje neprepoznatljivo!

Nekadašnja uzdanica Manchester Uniteda, Wayne Rooney, je karijeru završio prije tri godine u Derby Countyju, gdje je kao igrač odrađivao i trenerski posao. Nakon toga je vodio D.C. United, a ove sezone i Birmingham City. Međutim, nedavno se pojavila njegova najnovija fotografija na društvenim mrežama gdje djeluje potpuno neprepoznatljivo u odnosu na svoju igračku karijeru.

Fotografija je izazvala brojne komentare korisnika Twittera koji su se iznenadili i zabrinuli za izgled bivšeg fudbalskog asa. “Izgleda poput 70-godišnjeg starca. Ima li kakvu alergijsku reakciju? Djeluje natečeno”, pitaju se zabrinuti korisnici.

Ne može se poreći da Rooney zaista izgleda drugačije nego tokom svoje igračke karijere. Nekada poznat po mladolikom izgledu i vitkoj figuri, sada izgleda kao da je prošao kroz neki neprepoznatljivi transformacijski proces.

Wayne Rooney je bio jedan od najvećih talenata engleskog fudbala. Od 2004. do 2017. godine, u njegovih 559 nastupa za Manchester United, postigao je impresivnih 253 gola. Osvojio je sve što se može osvojiti, uključujući i Premier ligu, FA Cup i Ligu prvaka.

Dok se korisnici društvenih mreža zanimaju za drastične promjene u izgledu ove nogometne legende, ostaje da se vidi da li će Rooney otkriti razloge za svoj novi izgled ili će ostati misterija za javnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -