Subota, 19 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaPjevačica šokirala javnost svojim provokativnim nastupom na Eurosongu

Pjevačica šokirala javnost svojim provokativnim nastupom na Eurosongu

Pjevačica je prvenstveno privukla pažnju neuobičajenim performansom, kao i tekstom pjesme. U numeri “Doomsday Blue” je opisano slomljeno srce i bol neuzvraćene ljubavi. Kao dodatno iznenađenje, tekst pjesme začinjen je kletvom Avada Kedavra, koja potiče iz aramejskog jezika, a koju je popularizirala franšiza o Harryju Potteru. Avada Kedavra je poznata kao “ubojita kletva”.

Njen nastup na Eurosongu uključivao je elemente iz horor filmova – uzvike, simbole na tijelu i licu, jaku šminku, svijeće i pentagram. Na pozadini je bila natpis “krunišite vješticu”. Ovakav provokativni nastup izazvao je burnu reakciju gledalaca, koji su se podijelili u mišljenjima.

Međutim, ispod izgleda koji karakterišu metalni dodaci na zubima, rogovi i naglašena šminka, pjevačica izgleda potpuno drugačije. Na društvenim mrežama su kružile njene stare fotografije, u kojima je prikazana u sasvim običnom izdanju.

Pjevačica je svojim nastupom definitivno postigla cilj – privukla je pažnju javnosti. Ako je bila cilj da šokira, onda je u tome i uspjela. Ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati njena karijera i kako će izgledati njeni budući nastupi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -