Subota, 28 Septembra, 2024
HomeSportNogometTrener FK Radnički izrazio zahvalnost navijačima i ambiciju za evropskom scenom

Trener FK Radnički izrazio zahvalnost navijačima i ambiciju za evropskom scenom

Trener FK Radnički, Dejan Dudić, istakao je zahvalnost prema svojim navijačima zbog podrške koju su mu pružili tokom cijele polusezone. On je naglasio da su navijači svjesni da on poštuje klub i da ga dostojanstveno predstavlja, što se vidi na rezultatima na terenu.

Dudić je istakao da se zaista zahvalan navijačima koji su mu skandirali već nekoliko mjeseci, te da je hemija između njega i navijača brzo stvorena. Pozvao je navijače da dođu na četvrtakovu utakmicu i pruže podršku ekipi u ostvarenju željenog cilja. Također, trener je naglasio da vjeruje da njegov tim zaslužuje plasman u višu ligu, jer su se tokom sezone pokazali kao prava ekipa koja se bori i dostojanstveno predstavlja klub.

Dudić je također izrazio zadovoljstvo dolaskom igrača Crvene Zvezde koji su mu čestitali na prikazanoj igri. Iako su se pojavile neke kontroverze, Dudić ističe da cijeni veličinu kluba i ono što on predstavlja. On je naglasio važnost poštovanja i pozitivnog odnosa prema klubovima i igračima.

Kada je riječ o odnosu sa Vladanom Milojevićem, trenerom Crvene Zvezde, Dudić kaže da su se samo pozdravili na kraju utakmice, bez razgovora o kontroverznim temama. Dudić je istakao da je stavio tačku na to i fokusira se isključivo na predstavljanje svog kluba na terenu.

Na kraju, Dudić je izrazio želju da vodi Radnički u evropska takmičenja. Ističe da je to veliki uspjeh u karijeri pored vođenja Veleža, te da će sjesti sa rukovodstvom kluba i razgovarati o mogućnosti nastavka saradnje. Dudić vjeruje da bi to bio još jedan veliki uspjeh za njegovu trenersku karijeru.

FK Radnički izrazio je zahvalnost navijačima na podršci i nade da će se dokazati na evropskoj sceni, a trener Dudić nastavlja motivisati svoje igrače ka postizanju ciljeva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -