Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeFilm/TVFilm/TVGlumačka legenda Nermin Tulić podržava Željezničar na utakmici u Konjicu

Glumačka legenda Nermin Tulić podržava Željezničar na utakmici u Konjicu

Na nedavnoj utakmici 31. kola Wwin lige između Igmana i Željezničara, veliki broj navijača “Plavih” s Grbavice je podržao svoj tim. Utakmica je odigrana u Konjicu, gradu u kojem živi veliki broj navijača Željezničara. Među njima je bio i popularni glumac Nermin Tulić, koji je poznat kao veliki navijač ovog kluba.

Na zvaničnoj stranici FK Željezničar podijeljena je fotografija na kojoj je glumačka legenda Nermin Tulić sa svojom kultnom porukom: “Biti navijač Željezničara je nešto što znaju samo navijači Željezničara. Volim Željezničar i mnogo je tu emocija,” izjavio je Tulić u jednom intervjuu.

Njegova podrška klubu nije iznenađenje jer je Tulić poznat kao strastveni navijač i ljubitelj sporta. Njegova prisutnost na utakmici u Konjicu pokazuje koliko je velika strast navijača i njihova posvećenost svom timu.

Utakmica između Igmana i Željezničara završena je bez golova, ali navijači su bili uzbudljivo prisutni na tribinama. Ova podrška igračima motivira ih da daju sve od sebe na terenu i ostvare najbolje rezultate.

Uz podršku glumca Nermina Tulića i drugih vjernih navijača, FK Željezničar sigurno će nastaviti rasti i postizati uspjehe na terenu. Slijedeća utakmica će donijeti nove izazove i priliku za navijače da podrže svoj omiljeni tim.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -