Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeRegijaPolicajac i policajka iz MUP-a Srbije izrekli sudbonosno "da"

Policajac i policajka iz MUP-a Srbije izrekli sudbonosno “da”

Na zvaničnoj Instagram stranici MUP-a Srbije danas su se pojavile prelijepe slike koje su oduševile sve pratitelje. Na slici su se nalazili muškarac i žena, koji su otkriveno kolege iz MUP-a, a danas su zajedno zakoračili u brak.

Policajac je zaposlen u Upravi kriminalističke policije, dok je policajka dio Uprave policije. Odlučili su vezati svoje živote u svetom krsnom zavjetu, a ceremonija vjenčanja se odvila u Raškoj, u prisustvu njihovih kolega.

Fotografije ovog zanimljivog para mnoge su raznježile i izmamile pozitivne komentare na društvenim mrežama. Mnogi su se divili njihovoj ljepoti i poželjeli im sreću u bračnom životu.

Ova vijest je dokaz da ljubav može pronaći put i među službenicima zakona. Pripadnici MUP-a Srbije svakodnevno izvršavaju svoje dužnosti kako bi osigurali sigurnost i red u društvu, a ovaj brak pokazuje da su ovi hrabri pojedinci pronašli svoju srodnu dušu čak i među kolegama.

Ovaj događaj donosi svijetlost i optimizam u svijet koji često zasjenjuju vijesti o kriminalu i nesigurnosti. Neka ova vijest služi kao podsjetnik na važnost ljubavi i sreće u našim životima.

Odgovori ispod objave na Instagramu MUP-a Srbije odaju poštovanje i podršku ovom paru. Ova pozitivna energija koju su pratitelji prenijeli u komentarima pokazuje koliko je važno imati podršku kolega i zajednice u ostvarenju sreće i blagostanja.

Ovaj par je inspiracija za sve nas da pronađemo ljubav čak i u neočekivanim mjestima, te da je ljubav univerzalni jezik koji premošćuje sve granice.

Čestitamo novopečenom bračnom paru i nadamo se da će njihov brak biti ispunjen ljubavlju, razumijevanjem i srećom. Neka im put kroz život bude obasjan svjetlošću ove posebne ljubavi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -