Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeZanimljivostiZanimljivostiNevjerovatna akcija spašavanja psa u Hercegovini

Nevjerovatna akcija spašavanja psa u Hercegovini

Članovi Facebook grupe “Svi koji volimo pse Hercegovina” nedavno su objavili tužan video na svojoj stranici. Taj video je pokrenuo lavinu reakcija i izazvao veliku brigu među ljubiteljima životinja. Kako je pas završio na opasnim stijenama, nitko nije znao, ali svi su se složili da moraju nešto poduzeti da ga spase.

Nakon što je video objavljen sinoć, članovi ove grupe organizirali su akciju spašavanja koja se brzo pokazala uspješnom. Zahvaljujući hrabrim članovima ISS-Interventne Spasilačke Službe Mostar, pas je sada na sigurnom. Supružnici Goran i Sanja Mitrić, njihov sin Vedran i Adnan Batlak hrabro su se upustili u akciju spašavanja i uspjeli su spasiti nesretnog psa.

Jedna članica grupe zahvalila je svim sudionicima akcije na njihovom nesebičnom angažmanu. “Cura je mahajući repom dočekala svoje spasitelje. Hvala i gospodinu Iliji Žiliću koji je sinoć objavio slike. Akcija je dobro prošla. Ostavljena je u veterinarskoj stanici na Rudniku na obradi par dana. Nakon toga joj moramo naći privremeno ili stalno rješenje”, izjavila je članica.

Još uvijek nije poznato kako je pas završio na stijenama. Da li ga je netko namjerno ostavio tu da ugine ili je sam došao do tog mjesta, ostaje misterija. Bez obzira na okolnosti, članovi Facebook grupe “Svi koji volimo pse Hercegovina” pokazali su veliku empatiju i humanost, te su dokazali da se zajedničkim naporima može učiniti mnogo dobroga.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -