Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometŠehić: Od danas najveći navijač reprezentacije BiH

Šehić: Od danas najveći navijač reprezentacije BiH

Jedan od najomiljenijih golmana u historiji bh. reprezentacije, Ibrahim Šehić, oglasio se putem svog Instagram profila porukom u kojoj je istakao da je od danas najveći navijač reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Šehić je u emotivnoj objavi podsjetio na svoj debi za Zmajeve prije 14 godina te se zahvalio svima koji su ga podržavali tokom njegove karijere. “Baš kao što je moj otac izgubio život braneći našu domovinu, ja sam je branio na svoj način, najbolje što sam mogao”, napisao je Šehić.

Golman je istakao najljepše trenutke koje je doživio u dresu reprezentacije, kao što su odlazak na Svjetsko prvenstvo, osvajanje Kirin kupa, te pobjede protiv svjetskih i evropskih prvaka. “Imamo mi još mnogo toga za pokazati”, napisao je Šehić nadajući se skorom uspjehu reprezentacije pod novim selektorom.

Šehić se također zahvalio bivšem kapitenu Sergeju Barbarezu i stručnom štabu na podršci i mentorstvu te ih zamolio da čuvaju Bosnu i Hercegovinu.

Na kraju poruke, Šehić je istakao svoju ljubav prema domovini i najavio da je od danas postao najglasniji navijač reprezentacije. “Volim te Bosno i Hercegovino, jedna si i jedina”, zaključio je golman.

Ibrahim Šehić je odigrao 55 utakmica za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine od svog debija protiv Slovačke 2010. godine.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -