Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaItalijani proglašeni najatraktivnijim muškarcima u većini evropskih zemalja

Italijani proglašeni najatraktivnijim muškarcima u većini evropskih zemalja

Prema nedavnoj analizi objava na društvenoj mreži Reddit, Italijani su proglašeni najatraktivnijim muškarcima u većini evropskih zemalja. Karta koja prikazuje atraktivnost muškaraca po zemljama pokazuje da je Italija pretežno označena žutom bojom, što znači da su muškarci iz ove zemlje najviše cijenjeni kada je riječ o fizičkom izgledu.

Prema istraživanju, muškarci iz Italije su najatraktivniji za Špance, Francuze, Britance, stanovnike skandinavskih zemalja te ljude iz zemalja okruženja poput Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Izgleda da je njihova reputacija o privlačnim muškarcima dosegla i prekookeanske predele, jer su Šveđani također označeni kao jedna od atraktivnijih nacija za Italijane.

S druge strane, interesantno je da Italijani Šveđane smatraju veoma privlačnim, zajedno s Grcima, Brazilcima i Špancima. Ova razmjena privlačnosti između zemalja pokazuje da je ljepota univerzalna i da je atraktivnost subjektivna pojava.

Iako su Italijani osvojili prvo mjesto u ovom istraživanju, zanimljivo je da su prošle godine rangirani samo na osmom mjestu najatraktivnijih nacija na svijetu. Prema istraživanju koje je sprovedeno analizom hiljada objava na Redditu o privlačnim nacijama, Indijci su se našli na prvom mjestu. Sjedinjene Američke Države su bile na drugom, a Švedska na trećem mjestu ovog rangiranja.

Ova analiza je sprovedena prateći objave na Redditu u kojima su korisnici koristili riječi poput “atraktivna”, “lijepa”, “zgodna” i “prekrasna” u opisivanju muškaraca. Nakon prikupljanja broja objava, komentara i glasova, sastavljen je konačan rezultat o najatraktivnijim nacijama.

Italijani mogu biti ponosni na ovaj rezultat i svoju reputaciju atraktivnosti, koja je osvojila srca mnogih širom svijeta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -