Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzSalma Hajek prvi put podijelila fotografije sa svog vjenčanja

Salma Hajek prvi put podijelila fotografije sa svog vjenčanja

Slavna glumica Salma Hajek i milijarder Fransoa-Anri Pino već su 18 godina zajedno, ali do danas javnost nije imala priliku vidjeti kako je Hajek izgledala na svom vjenčanju. Međutim, nedavno je Salma prvi put podijelila fotografije sa svojeg vjenčanja na svom Instagram profilu.

U emotivnom postu, glumica se obratila suprugu i svojim pratiocima, ističući važnost pronalaska srodne duše i savjetujući one koji su je pronašli da to ne uzimaju zdravo za gotovo, dok je one koji nisu još pronašli ljubav ohrabrila da ne odustaju.

Salma Hayek i Fransoa-Anri Pino vjenčali su se prvi put davne 2009. godine. Njihova kćerka Valentina već se rodila, a prije vjenčanja, Hajek je izjavljivala da ne vjeruje u brak i da vjenčanje za nju nije ni bilo na pameti. Međutim, Pino ju je na Dan zaljubljenih iznenadio “prevarom” i doveo je do općine gdje su ih čekale njihove porodice i vjenčanica.

Iako je vjenčanje prvobitno bila samo jedna ceremonija, Hajek je otkrila u emisiji “The Kelly Clarkson Show” da su se ona i Pino vjenčali čak četiri puta. Nakon prvobitnog straha, Hajek je priznala da su je nove ideje za vjenčanje inspirisale, te je odlučila organizovati veliku proslavu u Veneciji.

Hajek na kraju ističe da su se njen muž i ona vjenčali četvrti put, jer je par želio da podijeli taj poseban trenutak sa svojim najmilijima.

Fotografije sa vjenčanja su izazvale veliku pažnju javnosti jer je ovo prvi put da je Hajek otvorila vrata svoje intimne ceremonije i podijelila srećne trenutke sa svojim obožavateljima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -